Tájékoztató az igazgatási szünetben biztosított ügyfélfogadásról

2022.07.29

Tájékoztatom Tisztelt Ügyfeleinket, hogy Elek Város Önkormányzatának Képviselõ-testülete 2022. július 18. napjától augusztus 21. napjáig igazgatási szünetet rendelt el.

Az igazgatási szünet alatt a halaszthatatlan ügyek intézésére és a zavartalan ügymenet biztosítása érdekében az ügyfélfogadás az alábbi idõpontokban érhetõ el:

Hétfõ: 8-12 óráig

Kedd: 13-15 óráig

Péntek: 8-12 óráig

 

Polgármesteri fogadóórák:

Július 12. kedd, 13-15 óráig

Július 26. kedd, 13-15 óráig

Augusztus 9. kedd, 13-15 óráig

Augusztus 30. kedd, 13-15 óráig

 

Tisztelettel: dr. Nagy Sándor jegyzõ

ELEK az én városom

Köszöntő

Köszöntjük Önt a nemzetiségi hagyományairól híres város vendégszerető és vendégváró lakói nevében.

Elek Város 4 nemzetiségû település, amely nemzetiségi hagyományairól nevezetes fontos történelmi és kulturális hagyományokkal rendelkezik. Az itt élők életét mindenkor meghatározza a jó termőföld és a mezőgazdaság helyzete. A gazdag történelmi múltra visszatekintő településünket 1232-ben említik először írásos emlékekben.

A város elsősorban kulturális életéről és rendezvényeiről híres, tánccsoportjaink folyamatosan szerepelnek a nemzetközi találkozókon. Településünk lakói szeretettel várják az eleki elszármazottakat a rendszeresen ismétlődő világtalálkozókra.

Elek Város Békés megyében, a határ mentén, a gyógyfürdőjéről ismert Gyula városától 12 km- re, a megyeszékhely Békéscsabától 25 km-re, a magyar-román határ közvetlen közelében fekszik. Közúton a 44. sz. főútról, Gyula felől közelíthető meg a település a legkönnyebben. A romániai Ottlaka irányába új határátkelő nyitása várható. Állandóan üzemelő, nemzetközi közúti határátkelő mûködik Gyulán, vasúti határátkelő pedig a 10 km-re fekvő Lökösházán.

Szelezsán György
polgármester
Aktualitások
Minden jog fenntartva © 2022 Elek Város