Betűméret:  
Akadálymentes verzió: Akadálymentes verzió
Magunkról - Hírek, információk

Jegyzõi bemutatkozás

Tisztelt Lakosság! Kedves Elekiek!

Az Eleki Közös Önkormányzati Hivatalban új idõszámítás vette kezdetét, ugyanis 2022. május 1. napjától jómagam látom el a jegyzõi feladatokat a településen, illetve Lõkösházán.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetemen igazgatásszervezõként 2013-ban, majd a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán jogászként végeztem 2017-ben. Azóta folyamatosan fejlesztem, képezem magamat. Jelenleg a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Doktori Iskolájának hallgatója vagyok. Fõbb kutatási területem az elektronikus közigazgatás, mobilapplikációk. Emellett a Magyar Jogász Egylet Békés Megyei Szervezetének, valamint a Közigazgatási Eljárási Jogi Egyesület tagja vagyok. Digitális térségfejlesztési referens, valamint e-ügyintézési szakértõ képesítéssel is rendelkezem.

Közigazgatási pályafutásom ösztöndíjasként indult meg az akkori Nemzeti Közlekedési Hatóságnál, 2014-tõl dolgozom a helyi önkormányzati igazgatásban, kezdetben igazgatási ügyintézõként és anyakönyvvezetõként, ezt követõen aljegyzõként. 2018 és 2019 között a Méhkeréki Közös Önkormányzati Hivatalt, majd a Geszti Közös Önkormányzati Hivatalt vezettem. 2020. január 1-tõl – a megyében egyedülálló módon – négy település (Geszt, Kötegyán, Mezõgyán, Újszalonta) közös önkormányzati hivatalában láttam el a vezetõi feladatokat.

Ahogyan azt eskümben tettem, a jogszabályokat megtartom és másokkal is megtartatom, hiszen a jegyzõ a törvényesség õre. Mindez hatalmas felelõsséggel jár, ám azt gondolom, hogy a szakmailag felkészült apparátus, amely körülvesz, rengeteg segítséget nyújt ezen teher csökkentésében, így a hozzánk betérõ ügyfelek is elégedetten távozhatnak. Munkám során arra törekszem, hogy a szakmaiságot, a törvényességet képviseljem, amihez segítõ kezemet nyújtom az Önök számára is. A korábbi gyakorlattól eltérõen – az Eleki Közös Önkormányzati Hivatal ügyfélfogadási idejében – állok szíves rendelkezésükre.

Bízom a mihamarabbi személyes találkozásban.

Üdvözlettel: dr. Nagy Sándor jegyzõ

 Vissza az összes hírhez »

Lap tetejére
Hírek
Közmeghallgatás

Tisztelt Lakosság! Elek Város Önkormányzatának Képviselõ-testülete 2022. május 30. napján (hétfõ) du. 15.00 órai kezdettel közmeghallgatást tart a Városháza Dísztermében. Amennyiben kérésük, kérdésük van, azt a könnyebb feldolgozhatóság érdekében szíveskedjenek a jegyzo@elek.hu e-mail címre megküldeni legkésõbb 2022. május 26. (csütörtök) 16.00 óráig. Megtisztelõ jelenlétükre számítunk! Tisztelettel: Szelezsán György s.k. polgármester

  További részletek »

Fényképgaléria
ELEK - A NÉGYNEMZETISÉGŰ KISVÁROS