Betűméret:  
Akadálymentes verzió: Akadálymentes verzió
Magunkról - Hírek, információk

Nyári szünidei gyermekétkeztetés

Elek Város Önkormányzata tájékoztatja a Tisztelt Szülőt/Törvényes képviselőt, hogy a gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvény 21/C. §-a alapján a gyermek lakóhelye vagy, ha a gyermek életvitelszerűen a bejelentett tartózkodási helyén lakik, a tartózkodási helye szerinti települési önkormányzat a szünidei gyermekétkeztetés keretében a szülő, törvényes képviselő kérelmére a déli meleg főétkezést a hátrányos, halmozottan hátrányos gyermek részére ingyenesen biztosítja.


Az ingyenes szünidei étkezést a 2020/2021. tanév nyári szünetében a szünidőre eső munkanapokon lehet igénybe venni: 2021. június 16-tól 2021. augusztus 31-ig. Elek Város Önkormányzata a nyári szünet időtartama alatt az étkeztetést ételhordóban a Napközi Konyháról történő elvitellel biztosítja az arra jogosultak számára, hétköznap 11.00-12.30 óra között.


Kérdéseikkel kapcsolatban kérjük Önöket keressék fel az Eleki Közös Önkormányzati Hivatal Hatósági és Településüzemeltetési Iroda Szociális Osztályát 06-66/240-411 (137-es mellék)

 Vissza az összes hírhez »

Lap tetejére
ELEK - A NÉGYNEMZETISÉGŰ KISVÁROS