Betűméret:  
Akadálymentes verzió: Akadálymentes verzió
Magunkról - Hírek, információk

Virágosztás Eleken

Elek város, Szelezsán György polgármester intézkedései alapján nagyszabású faültetést folytat, a tavalyi évben mintegy 230 új fát és csaknem 80 cserjét ültetett el, és továbbra is kiemelt figyelmet fordít a környezet védelmére. A város jelentősen fejleszti a zöldterületeket és mintegy 6000 egynyári palántát is kiültet évente. Környezetünk szépítését a lakosság bevonásával szeretnénk folytatni, ezért hirdeti meg a virágosítási akciót az önkormányzat.
A városkép szebbé tétele érdekében egy új hagyományt szeretnénk teremteni. A városvezetés döntésének megfelelően idén Eleken is osztunk elültethető virágokat a településen élő lakosoknak. Az igénylők számára a virágokat május utolsó napjaiban házhoz szállítjuk.
Az akcióra kizárólag eleki lakosok jelentkezhetnek, háztartásonként egy növénycsomag igényelhető.
Jelentkezni május 14-ig lehet, az igénylő nevének, címének és elérhetőségeinek megadásával.
Virágcsomagot igényelni lehet az elekazenvarosom@gmail.com email címen, valamint az Elek az Én Városom magazin következő számában található szelvény visszaküldésével.Vissza az összes hírhez »

Lap tetejére
Hírek
Virágosztás Eleken

Elek város, Szelezsán György polgármester intézkedései alapján nagyszabású faültetést folytat, a tavalyi évben mintegy 230 új fát és

  További részletek »

Fényképgaléria
ELEK - A NÉGYNEMZETISÉGŰ KISVÁROS