Betűméret:  
Akadálymentes verzió: Akadálymentes verzió
Magunkról - Hírek, információk

Helyi Vidékfejlesztási Stratégia felülvizsgáláta

Tisztelt Vállalkozó!
Tisztelt Civil Szervezet!
 
Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program (ÚMVP) Irányító Hatósága 6/2011. (II.4.) közleménye értelmében elrendelte a jelenleg érvényben levő Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák (HVS) felülvizsgálatát a gazdasági és társadalmi változások függvényében.
A Helyi Vidékfejlesztési Stratégia a vidékfejlesztési akciócsoportok tervezési folyamata során létrejövő komplex fejlesztési terv. A HVS tartalmazza a térség jelenlegi helyzetének elemzését, a térség jövőképét, főbb célkitűzéseket, valamint a térség fejlesztésére irányuló intézkedéséket és az azokhoz rendelhető pénzügyi forrást. Ez alapján várhatóak a 2011-2013 közötti időszakban megjelenő helyi pályázati kiírások!
Cél: a helyi fejlesztési igények ismételt felmérése, és azokra olyan válaszok megfogalmazása, melyek hozzájárulnak a vidék sajátosságainak megfelelő fejlesztéshez, valamint elősegítik a LEADER és egyéb források hatékony felhasználását.
A világban és hazánkban zajló gazdasági folyamatokhoz való illeszkedés biztosítása, az egyesület által elkészített anyag aktualizálása, a 2008. év óta jelentkező fejlesztési igények összegyűjtése, beillesztése a helyi stratégiába.
A HVS frissítésének érdekében a Hajdúvölgy-Körösmente Térség Fejlesztéséért Közhasznú Egyesület - a mellékelt adatlapon - begyűjti a településekről azokat a projekt-ötleteket, melyekre az önkormányzat, a helyi vállalkozók és civilek várhatóan pályázni szeretnének 2013-ig.
A kitöltött adatlap bármely, az alábbiakban feltűntetett módon megküldhető az Egyesület részére: postai úton a Hajdúvölgy-Körösmente Térség Fejlesztéséért KHE, 5920 Csorvás, Rákóczi u. 17. címre, vagy a 66/258-035 fax számra, vagy a dankoelod@gmail.com e-mail címre.
 

Letölthető adatlap itt.Vissza az összes hírhez »

Lap tetejére
Hírek
Veszélyes anyagok

Az Ön vállalkozását is érintik veszélyes anyagokkal és veszélyes keverékekkel kapcsolatos kötelezettségek? A 2000. évi XXV. törvény kötelezettségeket fogalmaz meg a

  További részletek »

Fényképgaléria
ELEK - A NÉGYNEMZETISÉGŰ KISVÁROS