Betűméret:  
Akadálymentes verzió: Akadálymentes verzió
Magunkról - Hírek, információk

Tervbe véve az eleki mozi felújítása

2010. április 8-án Dr. Heim Lajosné alpolgármester „terepszemlét” tartott a Mûvelõdési Központ melléképületében, az egykori eleki moziban a helyiség közmunkával történõ felújítása ügyében.
Érdekesség, hogy az elõtérben még mindig régi nagy magyar színészeink falra kitett fotói fogadják a belépõt. Gyakorlatilag érintetlenül megtalálhatjuk az irodát és a jegypénztárat. A lakók részérõl sok volt a találgatás, mi lett a székek és a vászon sorsa az elmúlt 15 évben. Minden a helyén maradt, sõt a tervek szerint marad továbbra is. Az alpolgármester szerint a felújított helyszín kitûnõ lehetõséget nyújt majd közösségi rendezvények, elõadások lebonyolításához. A lomtalanítási munkálatok már április 14-én elkezdõdtek.

Tóbiás Sándor Vissza az összes hírhez »

Lap tetejére
Hírek
Roma nemzetiségi önkormányzati képviselők időközi választása

Elek Város Helyi Választási Bizottsága 4/2018.(IX.7.) számú határozata Elek Város Helyi Választási Bizottsága a nemzetiségek jogairól szóló 2011. évi CLXXIX. törvény 69. § (2) bekezdése, a választási eljárásról szóló 2013. évi XXXVI. törvény 309. § (2) bekezdése alapján Elek városban a települési roma nemzetiségi önkormányzati képviselők időközi választását 2018. december 2. (vasárnap) napjára tűzi ki. Elek Város Helyi Választási

  További részletek »

Fényképgaléria
ELEK - A NÉGYNEMZETISÉGŰ KISVÁROS